LLEGEIXE'M UN CONTE

  • Director

    TÓnia Llauradˇ - Joana Margalef
  • Horari

    Dimecres de 18:15 a 19:00 hores
  • TemÓtica

    Divulgatiu Cultural

Descripciˇ


 Es tracta que els alumnes gaudeixin de la pròpia lectura en veu alta (lectors) i de la dels seus companys (oïdors) i s’acostumin a utilitzar la velocitat, el ritme i l'entonació adients (els lectors).

“Llegeixe’m un conte” és un programa de Tània Llauradó directora de l'Escola St Pere i St Pau i Joana Margalef, voluntària de Ràdio Sant Pere i Sant Pau i l’Escola Sant Pere i Sant Pau. Va néixer el 2012, arrel del 40èA de l'escola i el Programa d'animació lectora de la mateixa, pensat per a nens i nenes de totes les edats, s'emet els dimecres amb contes, música i participació. 

Guiat per la bibliotecària o el mestre, fins i tot l'especialista d’anglès, l’alumne escull un llibre que li sembli interessant i el prepara per acabar llegint-lo al programa de ràdio “Llegeixe’m un conte”.

En funció del nivell i durada, es pot utilitzar un llibre breu cada vegada o un conte més llarg i llegir-lo entre dos o més alumnes.

Aquesta activitat, lluny de les rutines escolars, comportarà que, de vegades, es faci necessària també la “lectura” de les imatges, o anar més o menys de pressa en els aspectes més o menys interessants, o emfatitzar alguns continguts del text.

 

Tornar