TARRAGONA 2017

A partir del 2014 els patrocinadors dels Jocs Mediterranis ja tindran beneficis
TARRAGONA 2017

Els Jocs del Mediterrani 2017 donaran beneficis fiscals als seus patrocinadors a partir del 2014, és a dir, més de tres anys abans de la celebració de l’esdeveniment esportiu.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ho ha donat a conèixer avui a Tarragona Diari. Aquest fet va ser comunicat a l’alcalde pel secretari d’Estat d’Hisenda, Miguel Ferré, en una reunió mantinguda aquesta mateixa setmana a Madrid.

Segons Ballesteros, el Ministeri ha accedit a atorgar beneficis fiscals a partir de l’any vinent a aquelles firmes privades que facin aportacions per finançar l’organització dels Jocs, fet que suposa ampliar un any més el termini legal per acollir-se a aquestes bonficacions, que per llei havia de començar el 2015.

“L’ avançament d’aquests beneficis al 2014 aclareix molt la via per buscar finançament privat per als Jocs Mediterranis, ja que hi ha moltes empreses interessades en el projecte que estaven a l’espera d’aquesta notícia”, ha declarat l’alcalde.

El 78% del finançament dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 s’ha de fer amb capital privat, motiu pel qual és molt important que es comencin a tancar contractes de patrocini amb les empreses interessades en el projecte. La resta del pressupost necessari (22%) l’han de cobrir les administracions públiques representades en la comissió organitzadora dels Jocs (Estat, Generalitat de Catalunya i Diputació de Tarragona).


Tornar