TARRAGONA 2017

Tarragona 2017 lliura la bandera dels Jocs Mediterranis a l\'Ajuntament de Reus
TARRAGONA 2017 L’organització de Tarragona 2017 ha visitat aquest dimarts la capital del Baix Camp per lliurar la bandera dels Jocs a l’Ajuntament de Reus. A l’acte de lliurament hi ha assistit l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el director general dels Jocs Mediterranis, Ramon Cuadrat, entre altres membres del comitè organitzador.
Els actes s’han iniciat amb una rebuda institucional a l’ajuntament reusenc a les onze del matí. A continuació, a dos quarts de dotze, el Saló de Plens ha estat l’escenari de l’acte oficial de lliurament de la bandera. Un cop lliurada a Reus, els organitzadors han anunciat que en les pròximes setmanes també faran el mateix a la resta de municipis que seran seu dels Jocs.
Cuadrat ha explicat que volien començar amb Reus i seguir amb les altres localitats.
L’organització dels Jocs Mediterranis ja es va reunir el passat mes de febrer, a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, amb representants de tots els ajuntaments seus del territori. Va ser una trobada de caràcter informatiu en la qual es va començar a treballar en el funcionament de les diferents comissions tècniques municipals.
Va servir per planificar reunions individuals amb els ajuntaments durant els propers tres mesos. Així es podran determinar les necessitats tècniques dels diferents equipaments de cara a la celebració dels Jocs. També es vol implicar i treballar en la captació i formació de voluntaris provinents de clubs i entitats d’arreu del territori.
Tornar