TEATRE A TARRAGONA

Avui arrenca amb ĹCyranoĺ una temporada teatral que pot marcar un canvi de tendŔ
TEATRE A TARRAGONA

Aquest vespre comença a les 21 hores la que ha de ser la primera gran temporada teatral de Tarragona. I ho farà amb les entrades exhaurides del ‘Cyrano de Bergerac’, un clàssic a càrrec del televisiu Pere Arquillué, una aposta forta del consistori per obrir la temporada del teatres de la ciutat. S’albira un abans i després de la programació teatral a la ciutat, malgrat la crisi, que ha tingut en la inauguració del Teatre Tarragona el punt culminant. No s’inagura cada dia un teatre en una capital catalana.

L’espectacle comptarà de manera excepcional per a l’ocasió amb la participació d’una vintena de joves actors de la ciutat que posaran el toc sorpresa a la cita inaugural de la temporada amb tota una ambientació teatralitzada a l’accés de públic, especial per aquest espectacle.

Els actors participants formen part dels grups tarragonins Vis de Vanadi, Tornavís Teatre i Cobla de Ministrers de la ciutat de
Tarragona.

Aquesta és la primera temporada conjunta del Tarragona i del Metropol. Dos teatres per un sol projecte i objectius compartits que
comptaran amb 140 actes i la col·laboració i participació de més de 50 entitats, i que continua, en els propers dies, amb doble funció de ‘No et vesteixis per sopar’, El Mag Lari o La Passió segons Sant Joan.


Tornar