BICICLETADA POPULAR DE TGN

recorreran els carrers de la ciutat el proper diumenge dia 22 dĺabril, a les 10.
BICICLETADA POPULAR DE TGN

La Bicicletada Popular de Tarragona, una de les principals jornades esportives que es viuen a la ciutat a l’època de la primavera i que aquest any celebra la seva 22a edició, s’ha presentat aquest dimarts, el mateix dia en què s’inicia el període d’inscripcions. Així, ja és possible entrar a formar part del pilot de ciclistes que, acompanyats d’amics i familiars, recorreran els carrers de la ciutat el proper diumenge dia 22 d’abril, a les 10.00 hores. La presentació de la present edició s’ha celebrat a la sala d’actes de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de Xavier Tarrés, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona; Ramon Cuadrat, gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona; Pere Pairó, gerent de Parc Central; Joan M. Robles, gerent d’Eroski; i Xavier Arnavat, representant de Repsol.

Durant la presentació, organitzadors i patrocinadors han destacat la importància de prendre part d’aquesta activitat multitudinària i popular amb un esperit de diversió, participació i prudència, ja que es tracta d’un passeig en bicicleta en companyia d’amics i familiars, i no pas d’una cursa competitiva. Aquest caràcter familiar és més patent que mai amb la consolidació del circuit familiar, una proposta que, en paraules de Ramon Cuadrat, “permet ampliar el ventall de participants a pràcticament totes les edats, ja que el circuit infantil és totalment accessible i factible fins i tot per als infants més petits”. Així, l’organització ha previst “un circuit infantil de 2’5 km que sortirà des del mateix punt previst per al circuit popular i que recorrerà l’avinguda Vidal i Barraquer fins al mar, passejant a continuació pel Moll de Costa fins al Tinglado 1 per a tornar a la línia de sortida, que serà també la d’arribada.

Quant al circuit popular, de 12 km, aquest és ja prou conegut pels participants ja que és idèntic al de l’any passat, llavors anomenat circuit curt i que portarà els ciclistes a recórrer el litoral de la ciutat per endinsar-se tot seguit en la zona de l’Arrabassada, el camí del Nàstic, Rovira i Virgili, Ramón i Cajal, Pere Martell i l’accés a l’avinguda Vidal i Barraquer, on tots els participants rebran la seva bossa d’avituallament. Aquestes bosses contenen més de 400 regals directes.

La inscripció, garantia de seguretat

D’altra banda, avui mateix s’ha iniciat el període d’inscripcions als estands situats al centre comercial Parc Central i a l’hipermercat Eroski. Fins al proper dia 21 d’abril es podrà formalitzar la inscripció de dilluns a divendres (de 10 a 14 i de 16 a 22h), i els dissabtes (de 10 a 22h), així com el mateix dia 22 d’abril, abans de l’inici de la Bicicletada. Tot i que el termini d’inscripció no es tancarà fins pocs minuts abans d’iniciar-se la Bicicletada, des de l’organització es recorda que és molt important inscriure’s amb temps per a evitar aglomeracions.


Tornar