PORT AVENTURA NOVA TEMPORADA

PortAventura donarÓ el tret de sortida a la nova temporada el 30 de marš...
PORT AVENTURA NOVA TEMPORADA PortAventura donarà el tret de sortida a la nova temporada el 30 de març amb “Shmabhala” com a principal reclam, tot i que encara no estarà enllestida.
La muntanya russa que s’està construint a l’àrea de Xina serà una de les principals novetats, i es previst que obri aquesta primavera. Serà la més ràpida d’entre les del seu tipus, amb 134 quilòmetres per hora i oferirà als visitants la caiguda més llarga del continent, de 78 metres.
L’oferta del parc temàtic es completa amb cinc nous espectacles, un pàrquing per a autocaravanes amb 100 places i una escola de conducció i educació vial pels petits.
Pel que fa als cinc nous espectacles, a l’àrea de la Xina s’hi podrà veure un nou musical que proposa un viatge des dels anys 50 fins a l’actualitat.
Al Far West arriba “Atraco al Saloon”, un nou espectacle on els protagonistes seran el ball i la música, amb la implicació del públic en moment. La nova proposta de l’àrea de Mèxic és “Baila México”, on un grup de ballarins animaran l\'ambient i trauran a ballar el públic a La Cantina.
A més, coincidint amb la posada en marxa de “Shambhala” s’estrenarà “Los Shaolin de Shambhala”, un espectacle d\'arts marcials i acrobàcia a la plaça de la nova àrea on s’està construint l’atracció.
Al final de cada jornada i com a comiat, la Mediterrània acollirà una desfilada que reunirà tots els artistes del parc sobre cotxes d’època i carrosses de cavalls.
Per al sector dels negocis de reunions i congressos, l\'oferta hotelera de PortAventura fa una forta inversió amb la renovació de les 500 habitacions de l\'Hotel PortAventura.
Tornar