STA TECLA ASUMEIX ATENCIË

La Xarxa Santa Tecla assumirÓ tot el servei dĺatenciˇ domiciliÓria de Tarragona.
STA TECLA ASUMEIX ATENCIË La Xarxa Santa Tecla assumirà tot el servei d’atenció domiciliària a la ciutat de Tarragona.
La mesura s’ha acordat després que l’altra empresa que fins ara gestionava el servei, BB Serveis, no hagi complert els seus compromisos amb les treballadores.
La plantilla, integrada per 54 persones, continua sense cobrar les nòmines del gener i del febrer, tampoc els endarreriments del conveni.
Aquest dilluns han protagonitzat una nova concentració a les portes del Palau Municipal, prèvia a una reunió amb els entre comitè d’empresa i responsables municipals.
Les treballadores afirmen que la situació d’impagament està abocant moltes d’elles a situacions desesperades, amb risc de perdre el pis o que els tallin la llum i l’aigua.
La presidenta del comitè d’empresa de BB Serveis, Dolores Reyes, amenaça amb tancaments al consistori si no se’ls paguen les nòmines pendents.
La tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrin, diu que es recorrerà a la Justícia perquè aquesta es posicioni sobre els pagaments no abonats per l’empresa. Explica que la Tecla assumirà a partir de l’abril el 100% del servei, assumint totes les treballadores.
Actualment, l’empresa BB Serveis atén unes 600 persones al conjunt de la ciutat.
Tornar