NORMALITAT A LA URV

Normalitat a les aules tot i que els estudiants mantenen les accions de protesta
NORMALITAT A LA URV Normalitat a les aules de la Universitat Rovira i Virgili tot i que els estudiants mantenen les accions de protesta en contra de les retallades.
Durant tota la jornada, els universitaris portaran a terme piquets informatius als campus Catalunya i de Sescelades. Mentrestant, mantenen la seva presència al Rectorat de la URV, on es coordinen i realitzen les corresponents assemblees.
A primera hora del matí han decidit aixecar el bloqueig i deixar passar els treballadors. A més, s’han reunit amb representants de la universitat i han tingut un petit contacte amb el rector. Volen que se’ls cedeixi algun espai per organitzar-se i fer ús del correu electrònic massiu per informar tota la comunitat universitària de la seva activitat.
Tot plegat transcorre sense incidents però els estudiants ja avisen que la lluita serà llarga, i que, per ara, no saben quan posaran fi a les protestes.
Aquest vespre, a partir de les vuit , han convocat una concentració al Rectorat en defensa de l’ensenyament públic i de qualitat.
El portaveu del sindicat d’Estudiants dels Països Catalans a Tarragona, Vicent Collado, es mostra satisfet per la resposta dels universitaris. Explica que les protestes s’estan estenent també als instituts.
Estudiants i URV mantenen contactes però la universitat no s’ha posicionat públicament sobre les protestes ni sobre les demandes del col•lectiu.
Tornar