MANIFESTACIONS A TARRAGONA

MÚs de quatre mil persones surten al carrer contra les retallades...
MANIFESTACIONS A TARRAGONA Tarragona viu una jornada de mobilitzacions contra les retallades i la crisi econòmica. Al matí, els estudiants universitaris i de secundària han estat els protagonistes de les protestes. A la tarda, el relleu l’ha agafat, en forma de manifestació, la Plataforma en Defensa dels Drets Públics.
Més de quatre mil persones han pres part en la marxa reivindicativa que ha sortit de la plaça Imperial Tarraco. Ha transcorregut de manera pacífica pels carrers Prat de la Riba, Ramon y Cajal i ha aribat a l’Estàtua dels Despullats, on s\'han llegit diversos manifestos.
L’acció està convocada per la Plataforma Ciutadana en Defensa dels Drets Públics, que aplega una quarantena d’entitats veïnals, ONGs i sindicats. El portaveu de la plataforma, Antoni Peco, ha dit que la d\'aquest dimecres no serà l\'última.
D’aquesta manera se secunda la jornada de protesta convocada a nivell europeu en contra les polítiques d’austeritat que estan aplicant tots els estats per contenir el dèficit.
Les mobilitzacions s’han convocat just el dia abans de la reunió del Consell Europeu en què s’ha d’aprovar un enduriment de les condicions pels països que no ajustin el dèficit.
Els convocants denuncien que aquestes polítiques només contribueixen a la recessió. Diuen que, més enllà de l’austeritat, s’ha de vetllar pel treball i la justícia social.
Tornar