FESTIVAL CAMBRIROCK 2010

Mago de Oz, Los Planetas, Antonio Orozco son alguns de les bandes d\'aquest any.
FESTIVAL CAMBRIROCK 2010

La primera nit del Cambrirock, el dijous 19 d\'agost, estarà dedicada a la música heavy metal, amb els grups Mago de Oz presentant les cançons del seu últim treball \'Gaia III- Atlantia\', els Killus i els grups cambrilencs Melancomia i Kota Zero.

El divendres 20 serà el torn de Los Planetas, el grup espanyol amb més prestigi de l\'estil musical rock \'indie\'. La banda, liderada per Jota i Florent, actuarà juntament amb el grup belga \'Vive le Fête\', que destaca per la seva barreja d\'electrònica i rock, i les formacions Napoleón Solo i Mine.

Pel que fa a la jornada gratuïta, del 21 d\'agost, actuaran primer el cantautor Antonio Orozco i el grup Funambulista, liderat pel músic murcià Diego Cantero. A partir de les 12 de la nit, arribarà el torn de Delafé i las Flores Azules i Cycle, que barreja música funk amb electrònica. La nit es tancarà amb una sessió musical de Yasmne Gate vs. F.E.A.

L\'últim dia del festival estarà protagonitzat pel hip-hop, amb Violadores del Verso com el grup més conegut. El cartell es completa amb Xhelazz, Matador Rockers i el grup local N\'Klave


Tornar