MÚs de 50 establiments s'adhereixen a la campanya de la recollida de joguines de Creu Roja

La plaša Corsini serÓ el centre neurÓlgic de les tres jornades principals, per˛ molts comeršos, clubs esportius, escoles i, fins i tot, la Universitat sĺhan adherit com a punts de recollida
MÚs de 50 establiments s'adhereixen a la campanya de la recollida de joguines de Creu Roja

Font: Ajuntament de Tarragona 

El pròxim dissabte 3 de desembre, Creu Roja Joventut engega la 30a campanya de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal. Així mateix, s’han adherit a la campanya 52 establiments, la majoria comerços però també clubs esportius, escoles, equipaments municipals, col·legis professionals i dues seus de la Universitat (URV) per tal d’entre tots ampliar la possibilitat d’entregar les joguines per als més desfavorits. Serà a partir de dissabte i fins al 3 de gener de 2023.  

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, s’ha mostrat “molt satisfet davant la bona rebuda de la campanya i l’adhesió de petites botigues de barri fins a institucions” que, més enllà de les tres jornades festives, que ja es van anunciar des de Mercats, com són els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre de 10 a 14 h, que ompliran la plaça Corsini d’activitats per a tots els públics, “aquests més de cinquanta punts nous serviran per ampliar l’horari de recollida de joguines” ha explicat Nadal.  

Durant aquestes tres jornades de recollida, Creu Roja Joventut organitzarà activitats de lleure i jocs dirigits a infants d’entre 3 i 12 anys en col·laboració amb el Club Escacs Tarragona (3 de desembre), la Fundació Estela (10 de desembre), Tarragona Cooperació i el col·lectiu Tecletes Mares de Tarragona (17 de desembre). A més, els cinc jocs tradicionals de gran format que formen part del projecte ‘Jocs a Plaça’ del Mercat Central (escacs, tres en ratlla, camp de xapes, xarranca i l’escala) també estaran a plaça Corsini a disposició dels més petits.  

Consulteu els comerços adherits a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut (PDF).


Tornar