L'Ajuntament de Tarragona obre les inscripcions a les activitats aquàtiques a les piscines municipals

El proper 30 d'agost s'obren les inscripcions per als abonats, del 6 al 12 de setembre per als empadronats a la ciutat i a partir del 22, s'ofereixen les places vacants
L'Ajuntament de Tarragona obre les inscripcions a les activitats aquàtiques a les piscines municipals

Font: Ajuntament de Tarragona

 El proper 30 d’agost, el Patronat Municipal d'Esports obre les inscripcions per les activitats aquàtiques a les piscines municipals. Com a novetat, s’han ampliat grups d’aquagim al Serrallo i a Campclar i d’aquaspinning a Sant Pere i Sant Pau, s’ha creat un grup de l’aquatono a Bonavista i s’ha augmentat l’oferta natació per a joves i de tecnificació per a adults a la piscina de Campclar per l’alta demanda.

Aquest nou curs s'han reestructurat els cursos pels infants i s'ha implementat un nou sistema de nivells. A partir de l'octubre, nivells estaran representats per un element del seguici de la ciutat: Víbria, Àliga, Lleó, Mulassa, Cucafera, Bou, Drac i Diable.

Per a la resta d’activitats aquàtiques i cursets de natació, s’ha treballat per confeccionar una graella que garanteixi tots els requisits de seguretat per poder realitzar les activitats en un entorn segur i còmode per a tothom. Cal recordar que el PMET ofereix cursos de natació a partir dels dotze mesos i activitats aquàtiques dirigides, com ara aquagim, aquaspinning, aquàtic-hit, etc. També destaquen les classes de natació particulars, que estan gaudint d'una gran acollida, .


Tornar