La Diputaciˇ concedeix ajuts a les escoles de m˙sica i a activitats singulars municipals

Les dues lÝnies de subvencions han permŔs destinar 1,5 milions dĺeuros a ajuntaments de la demarcaciˇ
La Diputaciˇ concedeix ajuts a les escoles de m˙sica i a activitats singulars municipals

 Un total 31 escoles de música de titularitat municipal del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès rebran ajuts de la Diputació de Tarragona per un import global de 900.000 euros. La Junta de Govern de la Diputació d’aquest dimarts ha resolt la concessió de les subvencions, distribuint el 70% del seu import proporcionalment per a cada municipi segons la seva població i el 30% restant en funció del dèficit de l’escola amb motiu de la crisi de la Covid-19. Amb aquesta línia d’ajuts, que s’ha incrementat 300.000 euros respecte el 2019, la Diputació té com a objectiu contribuir amb els ajuntaments per al manteniment dels seus ensenyaments musicals aquest curs, tot i les despeses extraordinàries derivades de la pandèmia.

 

Per altra banda, la Junta de Govern de la Diputació del dia 24 de novembre va resoldre la concessió de les subvencions adreçades a ajuntaments i ens locals de la demarcació per aquelles activitats de caràcter extraordinari, singular o d’interès ciutadà. Així, s’han distribuït els 600.000 euros d’import global previst entre 83 activitats, en proporció al seu pressupost. Es tracta d’activitats que permeten contribuir a la reactivació econòmica dels municipis.

 

Aquestes dues línies de subvencions se sumen a les altres que la Diputació de Tarragona ha adreçat aquest any al sector públic i privat de la demarcació per a la realització d’activitats culturals, esportives i educatives, i a les despeses derivades de l’actual crisi sanitària.


Tornar