Ajuts extraordinaris de la Diputaciˇ per palĚliar els efectes de la Covid-19

El proper 21 dĺoctubre finalitza el termini per presentar peticions per aquesta lÝnia dĺajuts, que compta amb una dotaciˇ total de 950.000 euros
Ajuts extraordinaris de la Diputaciˇ per palĚliar els efectes de la Covid-19

 La Diputació de Tarragona impulsa uns nous ajuts adreçats a professionals autònoms i microempreses del sector cultural del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès que han vist afectada la seva situació econòmica arrel de la Covid-19. El termini per presentar sol·licituds per aquesta nova línia, dotada amb 950.000 euros, s’acaba el proper dimecres 21 d’octubre i es pot fer a través de la seu electrònica de la Diputació, presencialment al Registre General de Tarragona o Tortosa amb cita prèvia, o bé en suport paper a través del servei postal.

 

Els destinataris de la convocatòria són professionals i empreses de fins a 10 treballadors que tinguin la seu fiscal a la demarcació de Tarragona i que es dediquin al sector cultural com a activitat principal, en àmbits com les arts escèniques, plàstiques i visuals, la cultura popular i tradicional, l’artesania, la llengua, la literatura, la producció editorial i la difusió del patrimoni cultural, entre d’altres. No es poden acollir a aquests ajuts les empreses que facturin més de 500.000 € anuals i també les entitats culturals, esportives i socials sense ànim de lucre, així com les fundacions, ja que la Diputació els destina altres línies de suport.

 

L’objectiu d’aquesta convocatòria és ajudar a pal·liar les pèrdues que els destinataris hagin tingut pel cessament temporal de la seva activitat ordinària arran de l’estat d’alarma i durant la pandèmia i contribuir a la represa de l’activitat. Els ajuts també contemplen les despeses que suposa la programació de les seves activitats garantint les condicions de seguretat sanitària requerides (distàncies de seguretat, aforament limitat, etc.).

Tota la informació: https://seuelectronica.dipta.cat/cartera-de-serveis/-/tramitsonline/action/showServei/8004330008CIUENT/DIP55_IONSP_00001?p_auth=Db9rEFFv


Tornar