Es convoquen els Premis CoopCamp 2020 per a projectes dĺEconomia Social del Camp de Tarragona

Sĺatorgaran quatre premis amb una dotaciˇ total de 6500 Ç. El perÝode de solĚlicituds finalitza el 20 de setembre
Es convoquen els Premis CoopCamp 2020 per a projectes dĺEconomia Social del Camp de Tarragona

Font: comunicació Ateneu CoopCamp

 Amb l’objectiu de donar suport a les iniciatives d’Economia Social i Solidària en el marc de la crisi sanitària i econòmica, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona convoca per primer cop els Premis CoopCamp 2020.

Els Premis valoraran els projectes d’Economia Social i Solidària (ESS) del Camp de Tarragona que han apostat per la innovació i/o la intercooperació com a via per garantir la viabilitat o consolidació del seu projecte en aquest nou context socioeconòmic. L’actuació també vol identificar i difondre exemples de bones pràctiques a seguir per a l’ESS i reconèixer el valor afegit d’aquestes organitzacions.
 
Les bases s’han publicat avui al web coopcamp.cat i les sol·licituds es podran entregar fins el 20 de setembre del 2020 a través d’un formulari que caldrà enviar a info@coopcamp.cat. El lliurament dels premis serà el 20 d’octubre i la deliberació anirà a càrrec d’un jurat format per 2 persones de l’equip tècnic de CoopCamp i tres representants d’entitats referents de l’ESS i col·laboradores de CoopCamp: la Fundació Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell i la Fundació Roca i Galès.
 
Es convoquen dues categories i s’atorgaran quatre premis amb una dotació total de 6500 €:
 
• Projectes de recent creació (constituïts a partir de l’1 de gener del 2019)
 
1r premi: 2.000 €
2n premi: 1.750 €
 
• Projectes de consolidació (constituïts entre l’1 de gener del 2016 i el 31 de desembre de 2018)
 
1r premi: 1.500 €
2n premi: 1.250 €
 
El premi va adreçat a cooperatives i altres entitats d’Economia Social del Camp de Tarragona i el Baix Penedès, amb activitat econòmica demostrable.
 
 

Tornar