Dia del Llibre 23 de juliol, Llibres, roses i bon sol

Les parades sĺobriran a les 10 del matÝ i romandran obertes fins a les 24 h.
Dia del Llibre 23 de juliol, Llibres, roses i bon sol

Font: Comunicació Ajuntament de Tarragona

 Horari de signatures de llibres.

  • De 10 h a 11.15 h Rat Cebrián La cartera de Soto i Estremera (Insitu) Roser Guasch i Camil·la Pérez (il·lustradora El camí dels molins (Arola)
  • De 11.15 a 12.30 h Adrià Gil Viñuelas Tresseiscinco (Caligrama) Joel Santamaria Humanofobia (Libros Indie) Alfons Cama El primer piteu (Gregal) Jose Àngel Hernández Pavesas y Lar (Huerga y Fierro)
  • De 12.30 a 13.45 h Xavier Amorós Les Bombes (teoria de l'art de la fugida I) (Onada) Magí Sunyer Enlloc (Cossetània) Pere Pèries En un instant tan nu (Ganzell)
  • 18.45 h a 20 h Vanessa Martí Simonka. ¿Los versos o la vida? (Silva) Recitarà una seleció de poemes (20 minuts i després signarà) Mar Borrajo (il·lustradora) La granota vol ballar (Piscina, un petit oceà) Armand (il·lustrador) Escolaquia (una coedició de Piscina, un petit oceà i EMATSA) Escolaquia o la història d'un pingüí que va venir en ala delta per saber
  • De 20 h a 21.15 h J. C Ibarz Somos ausencias (Célebre editorial) Xulio Ricardo Trigo La noia de la resistència (Columna) Enrique Villagrassa Queda tu sombra (Huerga y Fierro) i La poesía sabe esperar (Igitur) Juan Carlos Elijas Roma ciudad cerrada (Amargord) Juan González Soto Las islas sonoras. (Amargord) Xavier Rossell Huir. Poesia (Lastura)
  • De 21.15 a 22.30 h Joan Cavallé Les benaurances (Angle) Judit Robert i il·lustrat per Cristina Rom Jo soc la Carola (Ganzell) 

 

➢ A les 21 h el Taller de Poesia de l'Escola de Lletres de Tarragona farà un recital de poesia de Josep Carner: Els fruits saborosos i un poema de cada poeta com a rèplica al poema de Carner.

➢ A partir de les 22 h, es farà una actuació músical amb la col·laboració de l'Associació de Músics de Tarragona.


Tornar