El Ball de Diables de Tarragona obre la seva nova pÓgina web i completa el seu mapa de xarxes socials

Amb aquesta estrena, el BDT completa la seva posada al dia multimŔdia, digital i en matŔria de xarxes que ha durat mÚs dĺun any
El Ball de Diables de Tarragona obre la seva nova pÓgina web i completa el seu mapa de xarxes socials

 

 

El Ball de Diables de Tarragona (BDT) ha posat a la xarxa la seva nova pàgina web amb una imatge i format posats al dia, amb les funcions i continguts que cal esperar d’un web del segle XXI. El web és un aparador de la història de l’entitat, les diferents seccions que la integren, el calendari i tipus d’actuacions, l’agenda i les notícies d’actualitat, les músiques del Ball de Diables i de l’Àliga... I és també un gran arxiu d’imatges, vídeos i textos —tots els versots de Santa Tecla i testaments de Carnaval, disponibles per llegir en pantalla o per baixar en PDF

 

Amb aquesta estrena, el BDT completa la seva posada al dia multimèdia, digital i en matèria de xarxes que ha durat més d’un any. Així, des de la temporada anterior ja es va poder visualitzar la nova orientació comunicativa del BDT a les xarxes més populars: Facebook, Tuiter i Instagram —tant per a les seccions de diables, grans i petits, com per a les de l’Àliga, també la gran i la petita—, canal a Youtube i, recentment, també ha obert un canal de notícies a Telegram.

 

Aquest dimecres mateix, la pàgina s’ha estrenat a Internet juntament amb el vídeo promocional de les festes en què el BDT convida els tarragonins i teclers a viure les festes a la vora del seu foc, i que es pot veure a Facebook i a tuiter. Igual que l’any passat, el videoclip ha estat produït i enregistrat pels membres de l'entitat, tant davant com darrere les càmeres i a la taula d'edició. Però enguany, a més, es va convocar els tarragonins i els teclers per les xarxes perquè participessin a la gravació que es va fer el dia 4 de setembre, a la tarda, a una de les places tecleres més emblemàtiques.

 

 

 

2n Mercadet de marxandatge de les Festes

 

 

 

Per altra banda, el Ball de Diables de Tarragona organitza el 2n Mercadet de marxandatge de les festes i la 2a Jornada de portes obertes “Baixa a l’infern”, dins el marc de les festes de Santa Tecla 2016, aquest diumenge 17 de setembre, de 18.00 h a 21.00 h (aproximadament). L’acte es durà a terme a la plaça del Ball de Diables (C/ Roger de Llúria).

 

 

 

L’objectiu d’aquests acte és habilitar un espai perquè entitats, teclers i comerços puguin exposar, per intercanviar o vendre, qualsevol article de Tecles passades. L’únic requisit és que el marxandatge sigui de Tecles passades —no d'altres festes— i que no es pugui comprar a l’estand enguany, o bé material d’enguany, però a un preu més reduït de l’habitual.

 

 

 

Més informació:

 

http://www.diablesdetarragona.cat/

 

Facebook, Tuiter, Instragram, Youtube:  @balldiablestgn

 


Tornar