La Fundaciˇ Tarragona Smart Mediterranean City coordina una jornada tŔcnica dĺSmart Heritage a C˛rdova

Es realitzarÓ els propers 27 i 28 dĺabril a C˛rdova
La Fundaciˇ Tarragona Smart Mediterranean City coordina una jornada tŔcnica dĺSmart Heritage a C˛rdova

 La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City coordinarà una jornada tècnica sobre Smart Heritage als centres històrics de les ciutats que es realitzarà els propers 27 i 28 d’abril a Còrdova. Aquesta coordinació la Fundació la realitzarà en representació de la ciutat de Tarragona, i es realitzarà juntament amb tècnics dels ajuntaments de la població andalusa que acull la sessió, i també de Càceres. En la trobada hi participaran, a més, experts municipals de totes les ciutats que formen part del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya.

En concret, s’analitzaran i s’exposaran diferents models participatius implantats pels municipis que assistiran a la jornada, així com la gestió dels espais públics que realitzen aquests consistoris. Especialment se centraran en qüestions mediambientals, com són la contaminació sonora i els diferents sorolls que hi ha i que poden suposar problemes i molèsties, tan per als residents habituals com per als visitants de les zones d’interès patrimonial.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya està format per Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.


Tornar